Торгова марка «НАША СИЛА» протягом понад 10 років успішно виготовляє та реалізує якісні джерела світла. За цей час більшість українців встигла протестувати енергозберігаючі лампи «НАША СИЛА» та стати постійними споживачами продукції «НАША СИЛА», використовуючи енергозберігаючі лампи «НАША СИЛА» у своїй життєдіяльності: в будинках, квартирах, під’їздах та промислових приміщеннях. НАША СИЛА - це досвід та якість, підтверджені часом.

Нова лінійка LED-ламп НАША СИЛА - це найсучасніше джерело світла, яке характеризується відмінними світловими параметрами та якістю. LED-лампа НАША СИЛА створена для споживачів, які бажають отримати найкращу якість освітлення за оптимальною ціною.

Надійне і довговічне функціонування ламп НАША СИЛА гарантує фірмовий IC-драйвер, що стабілізує струм в діапазоні вхідної напруги 175-250В. Фірмовий IC-драйвер забезпечує ефективну роботу світлодіодів та контролює температурний режим електронних компонентів лампи. В результаті цього ефективна світловіддача діодів ламп НАША СИЛА зберігається протягом усього терміну експлуатації. LED-лампи НАША СИЛА мають стабільний світловий потік та повну відсутність мерехтіння, що зумовлює комфорт та безпеку Вашого зору. Мінімальне нагрівання корпусу досягається за рахунок ефективної тепловідвідної конструкції корпусу лампи НАША СИЛА.